logo

Безконтактно QR дигитално мени

Креирајте дигитално мени за вашиот Ресторан или бар. Доближете се повеќе до вашите гости.
Нивниот смартфон сега е вашето мени!

Најсеопфатна платформа за дигитално QR мени

Постојат платформи каде што можете да креирате QR код, но не и мени. Постојат платформи каде што можете да креирате мени но не и да го дизајнирате вашиот QR код.
Ние ги правиме и двете.

image

Креирај Дигитално мени

Креирајте го вашето мени директно на нашата платформа. Ажурирајте во секое време. Лесно и Едноставно

 • Промени во вистинско време
 • Организирајте во категории
 • Варијанти на додатоци и предмети
Искусете
image

Креирајте QR

8 различни дизајни. Безконечни опции на бои. Одберете стил на QR и Флаер.

 • Убави стилови на QR код
 • Одберете боја за QR кодот
 • Шаблон за печатење достапен за превземање
Дизајнирајте
image

Одете дигитално

Сега вашите посетители ќе ги користат нивните смартфони за пристап до вашето мени.

 • Не е потребна мобилна апликација
 • Супербрзо онлајн мени
 • Достапна аналитика
Бидете онлајн

Едноставен ценовник

Почнете бесплатно и вљубете се во нашите ПРО карактеристики

MKD 0 /месец

Бесплатно

Ако имате мал ресторан или бар, или ви се потребни само основните работи, овој план е одличен.

 • целосен пристап до алатката за QR
 • целосен пристап до алатката за креирање на мени
 • бесконечно прегледи
 • 15 артикли во менито
 • професионална поддршка
MKD 199 /месец

ПРО

За поголеми ресторани и барови. Понудете целосно мени. План без ограничувања

 • целосен пристап до алатката за QR
 • целосен пристап до алатката за креирање на мени
 • бесконечно прегледи
 • бесконечен број артикли во менито
 • дедицирана професионална поддршка
MKD 1999 /година

ПРО годишно

Исто како ПРО, со 15% попуст. Уживајте го вашето QR мени цела година.

 • целосен пристап до алатката за QR
 • целосен пристап до алатката за креирање на мени
 • бесконечно прегледи
 • бесконечен број артикли во менито
 • дедицирана професионална поддршка

Видете Демо онлајн мени

Само отворете ја камерата на вашиот смартфон и скенирајте го QR кодот подолу!